Aalborg Mægleren

"Vi har haft fornøjelsen af at have besøg af Allan Kuhn i forbindelse med et virksomhedsarrangement omhandlende teamwork og medarbejderudvikling. Allan formår med sin super gode energi og meget positive tilgang til livet at sparke energi, vilje og motivation ind i enhver organisation og netop derfor er han et oplagt emne for alle som ønsker sparring og input til at udvikle deres organisation. Allan mestrer den svære disciplin at motivere og coache alle typer af mennesker og evner at gøre det på en kærlig og inspirerende måde. "

- Bo Lynge   |   13.12.17

Danske Licens Spil A/S

"Tak for dit gode indlæg forleden. Jeg synes det var et SUPER godt 30-40 minutters indlæg, som både holdt sig til den fremsendte agenda, men samtidig gav lidt sjove historier og anekdoter omkring selve emnerne. Du fremstår særdeles empatisk og humoristisk. Feedbacken både herfra mig, men ikke mindst også fra de omkring 50 gæster, var ovenud positiv. Jeg vil helt sikkert gøre brug af din viden og væsen i fremtiden. Med venlig hilsen Danske Licens Spil A/S "

- Raymond Levi VIP Manager   |   06.12.17

Løgstør Erhvervsklub

"Torsdag den 2/11-2017, havde vi afslutning i vores erhvervsklub. Mødet var henlagt til Limfjordsmuseet, Løgstør. Vi havde en fantastisk aften med dig Allan, hvor du med hjertevarme og et smittende humør fortalte om dit spændende liv i fodboldverdenen. Vi var ca 50 personer til det fantastiske arrangement, som blev en stor succes, dette takket være dig og dit smittende humør Allan. Har fået mange tilkendegivelser fra deltagerne, dette er noget de ikke glemmer. Med venlig hilsen Høyer Autodele Leon Cortsen Butikschef, Aalborg"

- Løgstør erhvervsklub   |   2/11-2017

Thorkild Kristensen

"Efter nogle år med et udfordrende boligmarked i Danmark fik vi besøg af Allan Kuhn, der ville fortælle os om og drage paralleller til, hvordan man i en fodboldklub tackler de udfordringer, der også kan opstå her. Teamspirit er altafgørende for både en ejendomsmæglervirksomhed, såvel som en fodboldklub. Allan Kuhn (med hans Bornholmske-accent :)) er et energibundt ud over alle grænser, og han er en god og inspirerende foredragsholder, der har sat sig grundigt ind i tingene og med et smil på læben kan få alle til at føle, at de kan klare absolut ALT. Jeg vil varmt anbefale ham, idet han både på det menneskelige plan og rent professionelt virkelig har noget at bidrage med... På en Hammerslagsskala fra 1 – 5. ABSOLUT 5"

- Jette, Thorkild Kristensen

Aalborg Universitet

"På den erhvervsøkonomiske grunduddannelse, HA, har vi brugt Allan Kuhn som gæsteforelæser i september 2015. Allan Kuhn leverede et skarpt og energifyldt foredrag for de studerende her på Aalborg Universitet. Han ramte plet med sine betragtninger og erfaringer i forhold til at motivere mennesker. Vi er meget tilfredse med, at vi valgte et foredrag fra Allan."

- Lars Gelsing

Logen

"Vi havde Allan Kuhn ude til et lukket loge arrangement, vi var 12 personer. Det var en fantastisk spændende aften, hvor Allan fortalte om hans træner karriere samt, samt en masse spændende historier fra hans egen tid som fodboldspiller, der blev stillet mange spørgsmål, og Allan svarede på dem alle, Allans foredrag er et must for fodbold elsker. "

- Torben Hallberg-Dellgren